750 TL VE ÜZERİ SİPARİŞLERİNİZDE ÜCRETSİZ KARGO
Müşteri Destek Hattı : 0850 532 10 48 - 0535 247 38 83
Kapat
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kapat
Sepetim

26.01.2011 Diplomat Haber

GURBET BİTTİ ŞİMDİ LEZZET ZAMANI
Ticari amacının yanında, Kent turizmine ve sosyal gelişimine katkıda bulunan Maraş Market, internette Kahramanmaraş menşeli olup ta farklı yörelerin sahiplendikleri ürünleri gerçek üreticisinden tüketiciye ulaştırma misyonunu üstlenen www.marasmarket.com, dünyanın dört bir yanındaki Kahramanmaraşlı'lara hizmet veriyor.

Maraş Market 2010 yılında Kahramanmaraş’ın ilk e-ticaret sitesi olarak faaliyetine başlamıştır. İstanbul’da faaliyet gösteren Tekrom Bilişim iştiraki olan MaraşMarket, İstanbul Ofisinde satış operasyonunu yürütmekte, Kahramanmaraş sevk ve irtibat bürosu ile Kahramanmaraş’tan ürünleri sevk etmektedir. Sanal Mağaza da satılan ürünlerin tamamı Kahramanmaraş’tan tedarik edilmekte ve ülkenin dört bir yanına ulaştırılmaktadır. 2010 yılı ikinci altı ayında 1000’in üzerinde müşteriye ulaşılmıştır. Çok az da olsa kent üreticisine ekonomik katkı sağlanmıştır. Kahramanmaraşlı olan veya Kahramanmaraş yöresel ürünlerine ilgi duyan müşterileri ile bu ürünleri buluşturmuştur. Yurt dışından gelen yoğun ürün talepleri ulaşım problemleri sebebi ile karşılanamamaktadır.

Aslen Kahramanmaraşlı olup, uzun yıllardır şehir dışında bulunan ve kentimizle iletişimi kopmuş onlarca müşteri, satın aldığı ürünler ile memleket hasretini gidermektedirler.

Maraş Market sayesinde, gurbette yaşayan Kahramanmaraşlıların da, memleketten her dönüşte bulundukları şehirlere Dondurma, Fıstık Ezmesi ve Biber taşıma zahmeti de ortadan kalkmaktadır.

Ceviz Oyma Sandıklardan, Bakır Hediyelik Eşyalara, Yöresel Tatlara kadar geniş bir yelpazede ürünler satışa sunulmuştur.

Kahramanmaraş’lı yazar ve şairlerin kitaplarını halkımıza ve okurlarına daha kolay ulaştırabilmeleri için ayrıca bir bölüm oluşturulmuş ve buradan hem kent yazarlarının tanıtılması hem de okurlara ulaşılması hedeflenmiştir.

Ticari amacının yanında, Kent turizmine ve sosyal gelişimine katkıda bulunan Maraş Market internette Kahramanmaraş menşeli olup ta farklı yörelerin sahiplendikleri ürünleri gerçek üreticisinden tüketiciye ulaştırma misyonunu üslenmiştir. Sanal Mağaza aynı zamanda tarhana, biber,dondurma, ceviz oyma gibi ürünler ile ilgili tanıtıcı bilgiler, makaleler, görsel videolar ile bu ürünlerin tanıtımını da yapmaktadır. Son 6 ay içinde alınan siparişlerde adreslerin tamamının Kahramanmaraş dışında olması doğru tüketici grubuna ulaşıldığını göstermektedir.

Tüm kredi kartlarına tek çekim ödeme imkanları ile beraber Bonus ve World kartlara 12aya varan taksitlendirme imkanları ile, müşterilere satış kolaylığı sağlanmaktadır.

Sanal Mağazanın hedefi, 2011 yılı sonunda, 5000 pakete ulaşmaktır. Büyüme hedefleri doğrultusunda hem doğrudan satışla, hem de dolaylı siparişlerle, kent ürünlerinin tanıtımı ile beraber, kent ekonomisinin kalkındırılmasında olumlu katkıda bulunulması hedeflenmektedir.

Diplomat Haber / Yener Atlı

Diplomat Haber

Haberin orjinal sitesine ulaşmak için tıklayınız

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.