750 TL VE ÜZERİ SİPARİŞLERİNİZDE ÜCRETSİZ KARGO
Müşteri Destek Hattı : 0850 532 10 48 - 0535 247 38 83
Kapat
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kapat
Sepetim

24.01.2011 Okyanus Haber

GURBETTEKİ KAHRAMANMARAŞLI’LARA BÜYÜK HİZMET
Pazartesi, 24 Ocak 2011 23:32



2003 yılında kurulmuş olan ve İstanbul merkezli olarak faaliyet gösteren Tekrom Bilişim Hizmetleri ve Dış Ticaret Ltd. Şti www.marasmarket.com adresinden şehir dışındaki hemşehrilerimize tarhana, fıstık ezmesi, dondurma, biber, sucuk gibi ilimizin yöresel yiyeceklerini internet ortamında satışa sunuyor.
Kahramanmaraş ürünlerinin tanıtıldığı bir platform olarak, tüm Türkiye'ye Kahramanmaraş’ın yöresel ürünlerinin tanıtılması da hedefleyen marasmarket.com şehrimizin ülke üretimine büyük miktarda katkı sağladığı; biber, bakır İşçiliği, ceviz oyma ürünlerini internet ortamında satışa sunmasıyla bir ilk oldu.
Site idaresinin İstanbul ofiste olduğu www.marasmarket.com, Kahramanmaraş merkezde bir tedarik ofisi ile ürünleri müşterilerine en hızlı bir şekilde ulaştırmayı hedefliyor. “Gurbet bitti, şimdi lezzet zamanı” sloganıyla internetten kredi kartıyla on-line alışveriş imkanı sunan site Kahramanmaraş yöresel ürünlerinin satışının yapıldığı bir alışveriş sitesi olmasıyla önümüzdeki günlerde adından sıkça bahsettireceğe benziyor.

Yakup İNCEGÜL (OKYANUSHABER)

Haberin orjinal sitesine ulaşmak için tıklayınız.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.